.

.

TOTS 21

Carles Borràs tenia 84 anys. Foto: Cedida
Carles Borràs tenia 84 anys. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Cambrils expressa el seu més sentit condol per la mort a l’edat de 84 anys de Carles Borràs Domingo, que va ser regidor del 1979 al 1983 i del 1987 al 1991 amb la Candidatura Independent Cambrilenca (CIC).  

Durant el primer consistori democràtic, Borràs va ser l’encarregat de l’àrea d’Hisenda en un govern de concentració encapçalat per l’alcalde Josep Queralt Muñoz (també de la CIC) i integrat per tots els regidors electes, que durant aquests primers quatre anys van governar per unanimitat. Posteriorment, del 1987 al 1991, va ser regidor d’Urbanisme amb l’alcalde Josep Maria Panicello.  

Durant els seus dos mandats com a regidor de govern es van posar en marxa nombrosos serveis i equipaments, es van urbanitzar diversos carrers de la zona de l’Eixample Platja, es va impulsar el Pla Especial de Millora del Barri Antic de Cambrils, es va construir el casal d’avis, es va posar la primera pedra del CAP i de la nova escola Joan Ardèvol, i es va iniciar la redacció del projecte del nou Ajuntament, entre altres actuacions destacades.  

Carles Borràs també va ser molt conegut a Cambrils per haver-se dedicat al comerç de peix durant tota la seva vida laboral. Des de la Peixateria Borràs, situada a la plaça del Pòsit, es va convertir en proveïdor de destacats restaurants del municipi. 

El món del futbol va ser una altra de les grans passions de l’exregidor, que va destacar com a jugador del Reus, el Vilafranca i el Camarles. Justament amb el Reus va aconseguir la pilota del Mundo Deportivo com a millor volant (lateral).  

Les persones que el coneixien també el recorden com un gran aficionat a la música i el ball, i sempre que podia anava als concerts al Parc Samà del Festival Internacional de Música i als espectacles a l’envelat de les festes.  

La vetlla ha tingut lloc avui a partir de les 12 al Tanatori Memora i la cerimònia de comiat està prevista per demà a les 10 a la parròquia de Sant Pere.