.

.

TOTS 21

Cartell anunciador de la festa

La Festa de l’Oli Nou de Mont-roig tornarà aquest diumenge 17 de novembre a partir de les 9 del matí al Parc Maria Martori després que la festa es va haver de suspendre el passat 3 de novembre per l’adversa climatologia.

De les 9 del matí a la una de migdia tindrà lloc l’esmorzar popular per poder provar les diverses varietats d’oli dels productors i comercialitzadors locals. Els tiquets de l’esmorzar, a 3 euros, es podran comprar el mateix dia. L’esmorzar constarà de pa, llonganissa, mandarina i beguda. La llonganissa i el pa es podran coure a una zona de barbacoes que hi haurà al costat de les taules i cadires que ha preparat l’organització.

La festa, organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, comptarà amb la participació de sis productors i comercialitzadors locals: Anton Blanc Fruits, Arran de Terra, Molí del Baix Camp, Olis Solé, Oli el Tambaler i Oli Tasta’m, que oferiran degustacions i venda d’oli de la collita d’enguany.

A les 12h es farà un sorteig de lots d’oli de Mont-roig entre les persones que hagin comprat oli als productors durant la festa.