Milà serà un els homes forts de Ballesteros i 2017 tindrà una regidoria pròpia

Míting de campanya de Ballesteros al Tinglado del Port. Foto: Tarragona21

Míting de campanya de Ballesteros al Tinglado del Port. Foto: Tarragona21

Els Jocs del Mediterrani de 2017 i un nou impuls a l’urbanisme seran els eixos centrals del nou mandat de Josep Fèlix Ballesteros com a alcalde a partir del 13 de juny, quan es constitueixi el nou consistori.

Com ja s’apuntava, l’arquitecte Josep Maria Milà -cobejat pels socialistes des de fa molts mandats- serà una de les peces claus, mentre que l’actual tinent d’alcalde Javier Villamayor es perfila cada cop més com el dofí en un mandat en què ja no hi haurà Carles Castillo. Villamayor tindrà la nova aàrea que s’ocuparà dels Jocs Mediterranis fins que aquests acabin en 2017, i Milà portarà l’àrea de Territori (Urbanisme, Llicències, Medi Ambient, l’Oficina de Projectes i Smhausa), segons desvetlla avui Diari de Tarragona.

El PSC confirma, doncs, que governarà en minoria a Tarragona, almenys fins després de les eleccions generals.

Un tercer home fort serà l’home de confiança i amic personal de Ballesteros, l’actual tinent d’alcalde d’Hisenda Pau Pérez. S’ocuparà de Serveis Centrals, Seguretat (Guàrdia Urbana) a més d’Hisenda. Incorpora la Guàrdia Urbana que comandava Carles Castillo.

Begoña Floria serà la quarta plaça del nucli dur de Ballesteros, i continuarà fent de portaveu del grup municipal socialista. Floria portarà Cultura, Festes i incorporarà Comerç (procedent de la regidora Pat Anton, que no repeteix).

Elvira Ferrando, fitxatge estrella com a número dos de la llista, s’encarregarà de Relacions Ciutadanes (la regidoria de Paco Zapater) i Gent Gran. Ana Santos, nova incorporacoó i militant històrica del PSC, s’encarregarà de Serveis Socials, Turisme i Patrimoni. Ivana Martínez seguirà portant Espais Públics i Joventut i s’hi sumarà Neteja (actualment, Joan Sanahujes). Finalment, Francesc Roca, nou fitxatge a la lllista, serà regidor de Promoció Econòmica i Educació.

La reducció dels actuals 12 a 9 regidors pel resultat electoral ha obligat a unificar regidories.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *