.

.

TOTS 21

A finals de setembre, els dos equips es van veure les cares en partit de Lliga Catalana LEB Plata, amb victòria barcelonina per 78 a 69. Foto: CBT

Gairebé un mes després, l’Ibersol CBT retorna al Pavelló Joan Busquets per enfrontar-se de nou al CB Prat. A finals de setembre, els dos equips es van veure les cares en partit de Lliga Catalana LEB Plata, amb victòria barcelonina per 78 a 69. Aquesta vegada, l’enfrontament correspon a la tercera jornada de LEB Plata i amb els dos conjunts més rodats però també amb novetats.

Per la part tarragonina, l’entrenador blau Berni Álvarez seguirà sense poder comptar amb el capità David Fernández, que es troba dins dels terminis de la seva recuperació, i tindrà el dubte fins a darrera hora de Ferran Torres. El pivot es va lesionar al turmell en el partit contra el Menorca i perilla la seva participació a l’enfrontament de dissabte. Kevin Coronel tampoc ha pogut entrenar amb normalitat però la seva presència sí que està assegurada.

“Després de la derrota en l’últim partit, l’equip ha fet un esforç a nivell mental per estar bé i estem completant unes bones sessions d’entrenament, tot i no tenir l’equip al complet. Crec que arribarem en un bon nivell perquè l’equip transmet bones sensacions”, assegura el tècnic. Al davant tindran a un dels millors equips de la categoria, i dels que millor combina experiència i joventut. “És un equip molt ben fet i molt complet, amb jugadors com Blanch, Marzo, Creus, Maronka o Vinicius. Destaca sobretot la seva intensitat i capacitat defensiva, per això haurem d’estar molt bé en el balanç. Esperem també tenir més encert i claredat en atac respecte l’últim partit”, explica Berni.

El CB Prat-Ibersol CBT correspon a la jornada 3 de la LEB Plata Est i es jugarà el dissabte 24 d’octubre a les 18:05 hores al Pavelló Joan Busquets. El partit serà a porta tancada i es podrà seguir en streaming per CanalFEB.

Redacció