.

.

TOTS 21

Emaná podria tornar a ser titular. Foto: Nàstic

El Nàstic rep aquest diumenge (12h) a l’Almeria en un partit de vital importància per intentar escapar encara més del descens. Els grana enceten el primer de tres partits claus que poden dictaminar el futur de cara la propera temporada. Luismi, Cordero i Àlex López són baixa per lesió, mentre que Xavi Molina es quedarà a la grada per sanció.

Com no podia ser d’una altre manera, el propi tècnic Juan Merino ja ha catalogat el partit amb l’etiqueta que més li agrada. I en aquesta ocasió no li falta raó. Perquè el Nàstic es juga el futur més proper davant d’un rival directe. I si mirem a l’horitzó més proper, els 3 encontres següents són davant rivals directíssims. El propi Almeria, Mallorca i Mirandés.

Però el primer pas és davant dels andalusos i el tècnic grana ja ha avisat a l’afició de que «no s’esperin un partit fàcil». La victòria davant del Valladolid ha revifat els ànims malmesos després de la derrota contra l’Elx i torna a deixar entreveure optimisme sobre un equip crescut.

En el capítol de baixes, Merino no podrà comptar ni amb Cordero, Àlex López i Luismi. El migcentre andalús encarà haurà d’esperar dues setmanes més a reaparèixer amb l’equip després de descobrir que la lesió que patia era més greu del que es pensava inicialment. Xavi Molina tampoc estarà per sanció.

Per la seva banda, l’Almeria arriba a Tarragona amb el tarragoní Ramis al capdavant de l’equip i després d’haver sumat un valuós triomf la passada setmana contra l’Alcorcón. Tindrà les baixes de Jonathan, Yoda i Fran Vélez, mentre que Pozo, Azeez i Puertas són dubte.

La Copa Catalunya, present
Abans de partit contra l’Almeria, el capità Manolo Reina oferirà als aficionats la tercera Copa Catalunya conquerida el passat dimarts contra el Girona a Olot. Abans, però, els aficionats es podran fotografiar amb el trofeu, que estarà exposat al costat de les oficines granes des de les 10:30h fins les 11:40h.

Joan Castell