.

.

TOTS 21

Marc Francesch (vicepresident CTC), Montserrat Romans (AMPA Sant Pau), Agustí Peyra (president CTC) i Pablo Muñoz (director Sant Pau).

Mig centenar de famílies s’han inscrit ja en la jornada ‘Clean Up Europe’ que el proper diumenge 20 de maig, des de les 10 a les 14 hores, emprendrà la neteja del Bosc de la Marquesa sota l’impuls de l’associació de pares del Col·legi Sant Pau i la col·laboració de l’agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat.

Segons el director del centre, Pablo Muñoz, això suposa que més d’un centenar de persones de totes les edats es donaran cita al càmping Las Palmeras per recórrer tota la zona boscosa litoral i eliminar els residus que trobi al seu pas. Aquesta activitat suposa la culminació del programa ‘Clean Up Europe’, tota una setmana monogràfica centrada en la preservació de la natura en què han participat 1.000 infants i joves del Sant Pau. “Hem comptabilitzat, a més, unes 400 persones entre pares i familiars que han compartit tallers, classes d’orientació o fins i tot un pícnic, entre altres actes”, explica el director.

El president de Càmpings Tarragona Ciutat, Agustí Peyra, ha subratllat que la jornada de Sant Pau “entronca amb la nostra filosofia de conservació mediambiental, els càmpings hem contribuït a preservar tant els espais boscosos com les platges del litoral de Tarragona, i seguim en això, cuidant i reforestant, ja que la pressió de visites en un ecosistema tan delicat és molt forta, i per desgràcia no tots recullen les seves escombraries “.

Montse Romans, presidenta de l’AMPA del Sant Pau, ha convidat a tots els tarragonins a participar en aquesta tasca de recollida de residus i, sobretot, “més de conscienciació de les noves generacions, des d’edats primerenques, que una simple activitat concreta i aïllada “.