.

.

TOTS 21

Una imatge de la cursa. Foto: Cedida

Una imatge de la cursa. Foto: Cedida

Els Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament ja ho tenen tot a punt per a la celebració de la 14a edició de la Cursa 1 de Maig que torna a capitalitzar l’actualitat esportiva d’aquest llarg cap de setmana a l’entorn del Castell.

Està previst que hi participin més de 600 esportistes entre les curses infantils, la cursa ‘Corre amb un amic’, l’Open de 5 km i la prova de relleus mixts. La festa de l’atletisme altafullenc començarà a les 9:45 hores amb l’inici de les curses infantils davant del Castell d’Altafulla, amb una participació de 475 infants, i seguirà, amb la modalitat ‘Corre amb un amic’, per a infants amb capacitats disfuncionals.

Com és habitual en cada edició, la jornada la tancarà la Cursa Open de 5 km per a majors de 16 anys on, de moment, hi participaran un total de 140 atletes. La prova començarà a les 11:30 hores i recorrerà part del centre de la vila en un recorregut de dues voltes.

Tot i que les inscripcions en línia es van tancar ahir dijous, des de l’organització es recorda que hi ha la possibilitat d’apuntar-s’hi el mateix dia de la prova. Els infants podran fer-ho fins a les 9:30h de manera gratuïta, i els adults tindran temps fins a les 10.45h amb un preu de 20 euros.

Les inscripcions inclouen dorsal i samarreta commemorativa, i un euro es destinarà a les víctimes dels terratrèmols de Turquia i Síria a través d’ACNUR. Com és habitual en cada edició, l’organització instal·larà diferents inflablesper al gaudi de la canalla. La direcció tècnica va a càrrec d’Athletic Events.