.

.

TOTS 21

Una moment de l’esmozar popular

Una de les cites més esperades de l’any a Riudecanyes, la tradicional Festa de l’Oli Nou, ha aplegat aquest diumenge a centenars de persones que no s’han volgut perdre l’ocasió de tastar aquest producte tan preuat i nutritiu.

La tradició s’ha mantingut amb aquesta festa que ha organitzat la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes amb el suport de l’ajuntament. De bon matí, s’ha convidat a la gent a l’esmorzar popular amb el nou oli, pa torrat, llonganissa o arengada al preu de 3 euros per persona i gratuïts per als socis i familiars de la cooperativa. A més, presentant el tiquet de l’esmorzar s’aconseguia un descompte de 2 euros en la compra d’una garrafa de 5 litres.

Riudecanyes ha rebut la visita de centenars de persones arribades dels municipis més propers però també de més llunyans, ja que la Festa de l’Oli Nou és molt coneguda, és també una de les més antigues i enguany ha arribat a la 25a edició. En total s’han repartit més de 400 racions, una xifra que hagués pogut ser superior si el temps hagués acompanyat millor i sense l’amenaça de pluja.