.

.

TOTS 21

Finalment, han participat 21 equips de nens i nenes i s’han jugat un total de 15 partits. Foto: Cedida

Èxit del XVIIè Torneig Amistós Bluetooth amb la participació d’uns 200 jugadors i jugadores que han pogut fer un dels primers o el primer “partit” de les seves vides. Durant el matí de dissabte han passat unes 500 persones per les pistes de minibàsquet de les instal·lacions del Col·legi La Salle Tarragona. Finalment, han participat 21 equips de nens i nenes i s’han jugat un total de 15 partits.

Ha estat una versió molt reduïda d’aquest tradicional torneig de benvinguda a les competicions però segurament ha estat un dels que més emocions ha portat. S’han pogut tornar a veure nens i nenes jugant acompanyats dels seus més propers, es respirava allò que feia molt de temps que estàvem esperant. Tot, en un matí de calor i sol que semblava més de ple juliol que no de finals d’octubre. Molt bon ambient de bàsquet i bon rotllo en aquest torneig que ja s’ha convertit en una tradició dins del bàsquet de formació a la ciutat.

Han participat equips del Sagrat Cor, Lestonnac, El Carme, Pràctiques i els propis de l’Associació de Bàsquet La Salle Tarragona. Els nens i nenes de P5 a 4t. Han jugat dos partits, en la majoria dels casos tots ells sense resultat i arbitrats per membres de l’escola d’àrbitres de la Federació Catalana d’Àrbitres.

D’aquesta manera l’Associació de Bàsquet La Salle Tarragona dona el tret de sortida a una temporada que s’espera, si més no, entretinguda amb 25 equips. Després de 43 anys ininterrompudament, estant així el club més veterà del nostre territori i tot un referent dins del món del bàsquet de formació.

Redacció