.

.

TOTS 21

‘Los hombres de Josian’ va ser l’equip guanyador de la passada edició del torneig

‘Los hombres de Josian’ va ser l’equip guanyador de la passada edició del torneig

El vuitè torneig 24 hores de futbol sala de Roda de Berà reunirà al Poliesportiu Municipal 12 equips formats per més de 100 jugadors, procedents de Barcelona -4 equips-, de Roda de Berà -6 conjunts-, de la Pobla de Montornès -1-, i un equip format per estiuejants a un càmping de Creixell.

La competició s’iniciarà demà dissabte a les vuit de la tarda i s’allargarà durant 24 hores sense interrupcions fins les set de la tarda de diumenge, quan es disputi la final que decidirà quin és el millor equip d’aquesta edició i el que s’emportarà el sucós premi de 300 euros i un trofeu. El segon equip classificat aconseguirà 150 euros i el tercer 75. Al millor jugador i al millor porter també se’ls atorgarà una distinció especial amb el lliurament d’un trofeu. A més, tots els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa del campionat.

Els participants, reunits en tres grups de quatre equips, jugaran un total de 26 partits. En primer lloc es disputarà una lligueta entre els equips dels tres grups, de la qual es classificaran els dos millors equips de cada grup per jugar la ronda eliminatòria, i els dos millors tercers. Aquesta serà a un partit el guanyador del qual passarà a semifinals. Els guanyadors de les semifinals passaran a la final i els altres a la final de consolació que decidirà el tercer i quart classificat.

El torneig està organitzat per Ralian Sports, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà i de l’associació Roda Jove.