.

.

TOTS 21

Matias Alonso en la seva compareixença d'aquest dimarts. Foto:Cedida

Matias Alonso en la seva compareixença d’aquest dimarts. Foto:Cedida

“Cal tenir sentit de la realitat, no viure en un món paral·lel, i dir la veritat, encara que sigui el pitjor enemic del separatisme”, ha manifestat Matías Alonso, número 1 de Ciutadans (C’s) per Tarragona pel 27s, en una roda premsa. “Tenim un president de la Generalitat que té com a objectiu saltar-se les lleis democràtiques que li permeten ser el president de tots els catalans, però que per voluntat pròpia només ho és d’una part”, ha assegurat fent al·lusió a la política actual de Mas.

Respecte a la pregunta sobre la valoració de C’s com a segona força política segons les enquestes, el cap de llista per Tarragona ha manifestat que “des de Ciutadans estem treballant per obtenir el millor resultat possible i aspirem a tot”. En un mateix sentit, Matías Alonso ha afegit que “les enquestes diuen que la conjunció de CDC, la qual cosa queda de CiU i ERC, perden al voltant de 10/11 escons, nosaltres treballarem perquè perdin més perquè Catalunya necessita un canvi, un govern de la Generalitat amb les mans netes i que treballi per a tots els catalans”.

Sobre el discurs d’ERC del passat dimecres en la Diputació Permanent, Alonso ha recordat que “Oriol Junqueras, representat per Marta Rovira, es va mostrar molt dolgut perquè la corrupció té el pes que té en l’àmbit polític de Catalunya”. El líder de Ciutadans a Tarragona ha volgut recordar també que “para ERC la corrupció política és ‘insuportable’ i ‘inadmissible’ però curiosament Junqueras pacta amb Mas, qui representa el màxim exponent de corrupció a Catalunya”.

Sobre les línies d’actuació de Ciutadans a Tarragona, Alonso ha destacat que “des de C’s considerem essencial projectes d’infraestructures com l’eix del corredor del mediterrani i els seus enllaços amb el port de Tarragona i la indústria petroquímica”. El cap de llista ha destacat també “la necessitat de combatre la greu situació de desocupació a diverses comarques de Tarragona, potenciar el turisme de qualitat i desdoblegar definitivament la N-340, per evitar l’alta sinistralitat”

Per finalitzar, el candidat de C’s a la Generalitat per Tarragona ha recordat que demà a les 19:30h, a l’Auditori Axa de l’Illa Diagonal de Barcelona, “Albert Rivera, Inés Arrimadas i Luís Garicano presentaran les propostes de Ciutadans per combatre el capitalisme d’amiguets i acabar amb la corrupció en l’àmbit econòmic i polític en tot l’Estat Español”.