.

.

TOTS 21

Foto de família dels guanyadors. A l’esquerra, la il.lustradora, i al seu costat, la guanyadora, Martina Sangenís. Foto: Tarragona21

La Martina Sangenís, d’onze anys d’edat, ha resultat la guanyadora de la setena edició del concurs de contes del Lluert de Castellvell del Camp i amb tal condició ha estat premiada amb l’edició del seu conte, a més a més, il.lustrat per la terrassenca Txus Astilleros. El conte porta per títol ‘Som-hi, tots podem’. Un total de 29 nens i nenes hi han pres part.

Es tracta d’un guardó on hi poden concursar tots els nens i nenes de Catalunya d’entre 10 i 11 anys i que té sempre el fil conductor que el protagonista és l’element del bestiari característic de Castellvell, un llangardaix anomenat Lluert. La temàtica d’enguany era la solidaritat -el tema es va fixar abans de la pandèmia, però aquesta va impedir que es fes el lliurament dels guardons durant la diada de Sant Jordi-. L’Ajuntament de Castellvell i l’Associació de Timbals i Bestiari de Castellvell -la representant de la qual, Núria Sardà, ha copresidit l’acte amb el regidor Jordi Fortuny-, no han volgut deixar passar ‘l’altra data’ de Sant Jordi, aquest 23 de juliol, per fer l’acte de lliurament dels guardons.

La Martina ha fet un relat on els nens de col.legi de Castellvell -el CEIP Santa Anna- es desplacen per diferents indrets de la vila per tal d’ajudar col.lectius vunerables o necessitats.

La Martina no ha estat l’única guardonada. Els altres finalistes han estat Ivet Sisteré i Arnau Figuerola, mentre que quatre accèssits han anat a parar a Arnau Brumós, Marc Cansado, Kayden Knight i Eric Triquell. Finalment, hi ha hagut una menció especial per a Marcel.la Roca.

Redacció