.

NÀSTIC 1 – ESPANYOL B 0

DSC05785

El Nàstic ha sumat la tercera victòria consecutiva per 1 a 0 al Nou Estadi. Després de superar a dos rivals directes com Lleida i Reus, els grana han guanyat ara a l’Espanyol B gràcies a un gol de Marcos als 11 minuts de partit.

En un partit amb més intensitat que no pas futbol, la gestió de l’avantatge aconseguida ben aviat a la primera part ha servit als de Vicente Moreno per a sumar una nova victòria i seguir ferms al lideratge.

Els grana, celebrant el gol

El tècnic grana destacava en acabar l’encontre la solidesa d’un equip que ja suma disset jornades sense encaixar gol.

Els tarragonins han encarrilat la victòria després d’una bona assistència de Marc Martínez a l’interior de l’àrea que ha servit perquè Marcos amb la punta de la bota superés al porter del filial de l’Espanyol Koke, i fes el gol decisiu del partit.

El gol grana ha arribat just després de què Reina hagués tret una mà providencial a rematada de Jairo.

Més enllà d’aquest inici de partit, l’encontre s’ha apagat a poc a poc i cap dels dos equips ha trobat porteria amb facilitat. Els 5811 aficionats que han vist en directe el partit a les grades del Nou Estadi han vist un encontre sense ocasions però han gaudit de la victòria d’un Nàstic que va directe cap al seu objectiu.

El filial blanc-i-blau ha sumat la cinquena jornada seguida sense guanyar i el sisè partit sense marcar fora de casa.

El partit ha començat amb un minut de silenci en memòria dels morts a l’accident aeri als Alps.

El Nàstic és més líder després de la derrota del Lleida i ara treu sis punts d’avantatge al segon classificat que és l’Huracán valencià

La pròxima jornada els grana jugaran a la Romareda davant del Saragossa B, dissabte a dos quarts de cinc de la tarda.

Fitxa:

Nàstic: Reina, Xisco Campos, Xavi Molina, Pablo Marí, Mossa, Marc Martínez (Manolo Martínez, 59’), David Rocha, Cristóbal, Lago Júnior, Rayco (Jean Luc 70′) i Marcos (Azkorra 79′).

RCD Espanyol B: Koke, Marc Navarro (Aday, 70’), Raillo, Cristian Galas, Héctor, Marc Caballé, Borja, Pol Llonch, Jairo, Adrià Carmona (Joan Jordán, 75’) i Aarón.

Gols: 1-0, Marcos (12′).

Targetes grogues: Pablo Marí (29’), Pol Llonch (34’), Héctor (35’), Manolo Martínez (63′) i Xisco Campos (73’).

Àrbitre: Alberto Villoria Linacero.

Nou Estadi: 5.811 espectadors. Jornada 31 del Grup III de la Segona Divisió B.