TOTS 21

Imatge del rodatge del vídeo.

El cantant català Macaco ha presentat la seva nova cançó, ‘Barcelona Torna’, una cançó inèdita del cantant que conté amb una referència a ‘Gitana Hechicera’ de Peret, amb la que busca animar la gent a recuperar tots aquells moments que la pandèmia s’ha emportat.

La cançó forma part de la nova campanya de Moritz, que compta també amb la participació de l’artista i dissenyador Javier Mariscal, creador de la colorista gràfica de la campanya.

Dani Macaco, intèrpret i compositor de la cançó, cerca, a través de diferents estils i barrejant diversos idiomes, transmetre el caràcter vital, obert, acollidor, urbà i divers que sempre ha caracteritzat a Barcelona.

Videoclip rodat a Tarragona

La campanya és un homenatge a la ciutat de Barcelona, però es fa extensible a la resta de capitals catalanes (Girona, Lleida i Tarragona). En el cas de Tarragona, la lletra fa referència a la ciutat de Tarragona i als castellers.

Amb l’objectiu de mostrar la germanor entre ciutats que Dani Macaco reflecteix a la lletra de la cançó, el videoclip recull imatges rodades a Lleida, Barcelona, Girona i Tarragona mostrant així punts emblemàtics de cada ciutat com l’Ajuntament de Tarragona i el Monument dels Castellers. La referència a la ciutat de Tarragona també és present al tram final de l’espot de televisió de la campanya.

Finalitats solidàries

A més de voler traslladar un missatge d’ànim i d’optimisme, la iniciativa també vol contribuir a la situació generada per la crisi del Coronavirus. Moritz donarà tots els ingressos generats de les accions de la campanya a iniciatives que ajudin a col·lectius afectats pel COVID-19.

Redacció