TOTS 21

Imatge d’arxiu d’una representació dels Pastorets. Foto: Orfeó

A causa de la Covid-19, l’Orfeó Reusenc ha decidit que no durà a terme dues de les representacions més esperades de l’any. El tradicional concert de Nadal que cada any es duu a terme la tarda/vespre del dia 25 de desembre no es podrà fer aquest 2020. Tot i això, el dia 25 de desembre a les 19:00 h l’entitat pujarà a les seves xarxes socials una nadala cantada per l’Orfeó Reusenc, el Cor Jove de l’entitat i el cor infantil Els Somniadors. En aquest vídeo hi podreu trobar la cançó ‘Si ens veiessis’ de Joan Dausà, interpretada per les diferents corals de la casa amb la col·laboració de la secció de teatre.

Aquestes gravacions han estat fetes entre el setembre i el desembre de 2020 seguint les mesures i restriccions contra la Covid-19 corresponents a cada tram. «Hem treballat amb 9 grups bombolla diferents, corresponents a cada registre vocal diferent dels tres cors i no sobrepassant els 6 cantaires en cada sessió», expliquen des de l’entitat per mitjà d’una nota de premsa.

Els Pastorets, Belluguet i Bieló, tampoc es podran dur a terme aquest any. «La direcció de la popular obra de teatre va decidir no tirar endavant el projecte perquè implica a molta gent i en aquests moments tan delicats s’ha de vetllar a màxim per la seguretat i salut de tothom», afegeix el comunicat.

«Aquesta informació -continua- ha estat enviada al soci juntament amb una carta del president de l’Entitat, Albert Bermúdez, el qual fa una reflexió del difícil any que estem vivint, però agraeix la confiança que han dipositat els ciutadans de Reus a la nostra entitat en aquests temps tan difícils. Aquest escrit anava acompanyat de la felicitació de Nadal».

Redacció