.

.

TOTS 21

Ruben Viñuales en una foto d'arxiu. Foto:Tarragona21

Ruben Viñuales en una foto d’arxiu. Foto:Tarragona21

Només quater portaveus municipals van presenciar en directe la conferència de Ballesteros. Pau Ricomà (ERC), Ruben Viñuales (C’S), Arga Sentís (ICV-EUiA) i Josep Maria Prats (UDC) van ser els únics que van aparèixer al col·legi d’advocats i farmacèutics de Tarragona. Cap representant ni del PP, ni de CDC, ni la CUP va passar per la conferència. Els populars ja van fer “campana” també de la visita al pàrquing Jaume I.

Els que hi van ser van ser crítics amb el discurs que va pronuciar Ballesteros i amb el dríbling que va fer l’alcalde al “cas Inipro” quan va bromejar després de la pregunta formulada per la presidenta del Col·legi de Periodistes a Tarragona, Sara Sans. Ruben Viñuales va dir que no entenia com no s’havia parlat d’un tema que preocupa a la ciutadania i va ser crític amb el discurs de Ballesteros “ens ha soprés que parlava amb retrets metafísics del passat i jo crec que ell era l’alcalde aquests darrers vuit anys. Després ha parlat de temes de ciutat que en aquests últims vuit anys podria haver solucionat”

El portaveu de (C’S), primera força de l’oposició, va criticar igualment el pacte anunciat per l’alcalde i va tirar d’ironia per dir que no havia mencionat a C’s en aquest possible pacte.

Des d’ICV-EUiA, Sentís va parlar d’un discurs pla i que no va tocar els problemes que afecten de ple als tarragonins. Per Sentís l’alcalde va evitar parlar de problemes quotidians per fer-ho de qüestions més generals. Arga Sentís va definir el pacte amb PP i Unió com una mostar de la debilitat del Govern “és una clara mostra d’un Govern dèbil i que gestionat el seu propi dia a dia de com va superant aquest mandat sembla més prioritari que solucionar els problemes de ciutat”.

Sentís va ser dura també amb l’aposta de Ballesteros per el projecte de BCN World, un projecte segons Sentís que ja no té recorregut a les comarques tarragonines.