.

.

TOTS 21

El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó

L’oficina mòbil del Síndic de Greuges de Catalunya és desplaçarà al barri de Bonavista el 15 de maig. “El conveni preveu que el Síndic es desplaci almenys una vegada l’any a la nostra ciutat. El passat 2013 el Síndic va atendre els tarragonins a l’Hotel d’Entitats, però no sempre es farà en el mateix indret urbà. Enguany -per exemple- s’atendrà, a qui ho necessiti, al Centre Cívic de Bonavista”, ha dit Francisco Zapater conseller de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Tarragona.

Tant si es tracta d’una queixa o d’una consulta, l’oficina del Síndic és oberta a tothom. Tot i així, les seves competències són limitades i no pot intervenir en conflictes entre particulars. El Síndic atén i orienta totes les persones interessades sobre el procediment més adient per solucionar el seu problema.

Aquelles persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra qualsevol actuació de l’ administració pública i contra les empreses que presten serveis d’interès general: electricitat, gas, aigua, telefonia, etc, ho poden fer concertant cita prèvia pel dia 15 de maig. Telèfon gratuït: 900124124