.

.

TOTS 21

És la secció del Club de Ball Esportiu Wapacha, creada per a la inclusió de persones amb discapacitat a través del ball

És la secció del Club de Ball Esportiu Wapacha, creada per a la inclusió de persones amb discapacitat a través del ball

Per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per al proper dimarts 3 de desembre una exhibició de dansa de competició, a les 18 hores, al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta exhibició tindrà la particularitat d’anar a càrrec de Wapacha Diversity, una secció del Club de Ball Esportiu Wapacha de Reus, creada per a la inclusió de persones amb discapacitat física o intel·lectual a través d’aquesta disciplina.

“Amb l’organització d’aquesta activitat gratuïta, que hem titulat ‘Obre el teu cor a les capacitats diverses’, des de l’Ajuntament volem contribuir a conscienciar la població que les persones amb discapacitat tenen molt a dir i a aportar a la societat ”, ha afirmat la regidora de Benestar Social, Lupe Capella.

Prèviament a l’exhibició, a les 17 h, l’entitat local ESTEMAQUÍ, constituïda aquest 2019 per un grup de famílies amb nens i nenes amb capacitats diferents que treballen per la inclusió social d’aquests, oferiran un berenar infantil a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere en benefici de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. El preu del berenar solidari serà d’ 1,50 euros.