TOTS 21

La cap de Servei de Ginecologia i Obstetrícia, Dar. Miriam de la Flor, i la cap de llevadores de l’Hospital, Francesca Duran, van recollir el guardó. Foto: Cedida

L’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha estat reconegut en la categoria “Gestió Hospitalària Global” en els Premis Hospitals TOP 20 d’aquest any 2021, en un acte celebrat a Madrid, el passat dilluns 22 de novembre. L’Hospital Joan XXIII també estava nominat en la categoria “Àrea de la dona”. El guardó a la gestió global premia els hospitals més eficients en funció de la seva mida i gestió.

En representació de l’Hospital Universitari Joan XXIII van recollir el guardó la Dra. Miriam de la Flor, cap del Servei de Ginecologia i Obstetrícia, i Francesca Duran, cap de llevadores del centre sanitari.

Els premis Hospitals TOP 20 formen part d’un programa d’avaluació centrat en indicadors objectius obtinguts a partir de dades que es registren de forma rutinària i en què participen hospitals públics i privats de manera gratuïta, voluntària i anònima. Els guardons els entrega la companyia de serveis d’informació sanitària IQVIA.

Aquests reconeixements suposen una distinció rellevant tant per al propi centre com per a tots els seus professionals, i avalen el compromís de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona en la millora contínua de la qualitat, la seguretat del pacient i la gestió eficient.

Redacció