.

.

TOTS 21

El Club Gimnàstica Rítmica Costa Daurada s’alça amb el títol de campió de Catalunya en categoria benjamí de conjunts. Foto: Ajuntament

El cadet A del CF Pobla es proclama campió de lliga i signa l’ascens a Primera Divisió per a la temporada vinent. Foto: Ajuntament

Nova edició del ‘Diverteix-te en família’ els dies 11 i 12 de juny, a Torredembarra Des de fa molts anys, tant l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet com les diverses entitats municipals centrades en la pràctica esportiva duen a terme un intents treball per al foment de l’esport entre els infants i joves del poble, com a camí cap a un estil de vida saludable. Fruit d’aquesta voluntat, la Pobla ha gaudit recents i rellevants èxits, en concret associats a la gimnàstica rítmica i al futbol.

En el primer d’aquests àmbits, el 22 de maig va tenir lloc la Final de la Copa Catalana CCEE de gimnàstica rítmica. La competició, celebrada a Gurb (Osona), va comptar amb la participació destacada del Club Gimnàstica Rítmica Costa Daurada, que va proclamar-se campió de Catalunya en la categoria Benjamí 2-Mans lliures amb un equip del qual en formaven part dues gimnastes pobletanes com són Naya Torrico i Melissa García. Junt amb elles, també van alçar el títol de campiones Aitana Navalón, Laia Moya, Arlet Pla i Arlet Barrot.

A més d’aquest notable èxit, la participació del Club Gimnàstica Rítmica Costa Daurada es va veure completada amb la presència de les també pobletanes Ariadna Gil i Nerea Granero, que van contribuir de manera destacada a l’excel·lent participació del seu club en aquesta competició. Així, Ariadna Gil es va fer amb el subcampionat de Catalunya en categoria Júnior 2-Pilota, mentre que Nerea Granero va assolir una molt meritòria quarta posició en categoria Infantil 3-Corda.

D’altra banda i només un dia abans, el 21 de maig, el cadet A del CF Pobla de Mafumet va aconseguir una ajustada victòria per 1-2 en la visita a l’Escola Valls Futbol Club B. Els gols de Daniel Martínez – màxim golejador del campionat- i d’Ismael El Mezamzi van donar els tres punts que el conjunt pobletà necessitava per certificar el títol de campions de lliga, al grup 12 de la Segona Divisió cadet i amb dues jornades d’antelació. Amb aquest triomf, l’equip comandat des de la direcció tècnica Adrian Bastardo, Aaron López i Francesc de la Morena va signar també un molt merescuts ascens a Primera Divisió, categoria en la qual el cadet A pobletà competirà la temporada vinent.

A més, el CF Pobla també s’ha proclamat com l’equip més golejador i com el menys golejat de la seva lliga, gràcies a la bona feina desenvolupada per una plantilla de futbolistes formada per Oscar García, Isaac Ferre, Eric Sánchez, Iker Imbernol, Tomás Ulla, Ismael el Mezamzi, Lluis Queralt, Alex Azuaga, Ibai Rojas, Pau Ferré, Daniel Martínez, Lluc Solis, Alejandro Abad, Marti Gomez, Izan Félix, Nazan Valle, Victor Gálvez, Aaron Poveda, Andreu Nuñez, Alejandro Arjona i Enric Pascual.

L’alcalde Joan Maria Sardà ha volgut “felicitar els nostres joves esportistes, així com els seus entrenadors i clubs en nom de tot el poble, perquè l’èxit d’un pobletà o d’una pobletana és el de tot el municipi i tots ens n’alegrem”.

Redacció