TOTS 21

La presentació del llibre tindrà lloc el proper divendres 21 de maig (19:30h) a la Sala Gran del Centre de Dia. Foto: Biblioteques.reus

L’escriptora Monika Escuer Ros presentarà el llibre ‘El Barato i les sabatilles màgiques’ (Quorum Llibres) el proper divendres 21 de maig, a les 19:30h, a la Sala Gran del Casal d’Entitats L’Era (Centre de Dia Puig de l’Àliga), al carrer Pompeu Fabra, 1, de Castellvell del Camp. Es tracta del segon volum de la col·lecció ‘Contes màgics de Reus’, iniciada a Quorum per la mateixa autora amb l’Institut Pere Mata, una porta a la ciència (2019).

Un conte tendre i màgic que combina realitat i somni

La Paola només té onze anys, però frisa des de fa molt de temps per calçar-se unes sabatilles de punta i ballar com una gran ballarina. I què millor que les sabatilles de punta d’El Barato, la botiga més màgica de la ciutat de Reus? Una tarda, la Paola se’n va a recollir les sabatilles que la Cori, la propietària d’El Barato, li té reservades.

Després d’esperar força estona, ja que l’establiment sempre està abarrotat de gent que busca els objectes més diversos, divertits o estrambòtics, la Paola cau en una mena de somni que la porta a fer un viatge inesperat al més profund del seu desig.

La presentació també es podrà seguir en directe a través de la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Castellvell del Camp.

Redacció