.

.

TOTS 21

Esport3, Televisió de Galícia i IB3 oferiran des d’aquest cap de setmana cinc partits de cada jornada de Primera Federació. L’anunci l’ha fet aquest divendres la federació espanyola, només a 24 hores de l’inici de la competició.

“La Primera Federació -es pot llegir al comunicat federatiu- aconsegueix en la seva segona temporada les màximes cotes de visibilitat gràcies a una nova aliança amb les televisions autonòmiques que en la figura de la catalana Esport3, la balear IB3 i Televisió de Galícia disposaran de les seves pròpies emissions en directe amb un total de cinc partits cada jornada”.

L’acord s’uneix al subscrit amb InStat TV, “que garanteix l’emissió en directe de tots els partits amb múltiples millores afegides, gràcies als recursos tecnològics d’aquesta prestigiosa plataforma internacional de streaming”.

L’aposta d’aquests canals “reforça així la quantitat de continguts en obert dins d’una Primera Federació que aquesta temporada oferirà de manera completament gratuïta tots els partits de les seves dues primeres jornades”.

El partit CA Osasuna B-CD At. Balears d’aquest dissabte a les 16:00h amb senyal en directe d’IB3 serà el primer que pugui veure’s a través d’una televisió autonòmica d’un total de cinc que podran gaudir-se cada jornada sumant a aquests tres canals.

Redacció