TARRAGONA 21

El director del Barnasants, Pere Camps, recollint el premi ARC

El director del Barnasants, Pere Camps, recollint el premi ARC. Foto: Cedida

Altafulla esdevindrà de nou un dels escenaris del Festival Barnasants l’any vinent. Serà la sisena vegada consecutiva que el municipi aculli un dels cicles musicals amb més projecció al nostre territori. En aquesta ocasió, conformaran el cartell ‘Les Kolontai’, Lídia Pujol, i Marina Rosell. Les actuacions tindran lloc el 28 de gener, el 18 de febrer, i el 25 de març.

En la passada edició hi van prendre part Toti Soler, Ludmila Mercerón, i El Niño de la Hipoteca y Los Ratones. Precisament, el Barnasants ha estat reconegut en la categoria de Millor Festival en la catorzena edició dels Premis de la Indústria Musical del Directe, els ARC. La gala ha tingut lloc aquest dilluns a la Sala Barts, i ha estat conduïda i presentada per l’humorista i guionista Peyu.

Ha lliurat més d’una quinzena de premis, entre els quals en destaquen les gires dels Catarres, Sopa de Cabra, Manel i Love of Lesbian; i les programacions musicals del Teatre Atlàntida de Vic i de la Festa Major de Terrassa. L’acte ha comptat amb moments emotius com les paraules de Lluís Llach als seus primers mànagers o l’actuació sorpresa de Sopa de Cabra acompanyats de Santi Balmes, Els Catarres i Ramon Mirabet. Des de la direcció dels premis destaquen el pes de la indústria musical del directe com un dels grans motors culturals, econòmics i d’atracció turística de Catalunya.