.

.

TOTS 21

Els ajuntaments i altres ens locals de la demarcació poden presentar les seves peticions des del 22 de setembre i fins el proper 21 d’octubre. Foto: Diputació

La Diputació de Tarragona ha obert dues convocatòries amb línies d’ajuts adreçades a ajuntaments i altres ens locals del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Una de les convocatòries preveu lliurar subvencions a escoles de música de titularitat municipal, amb una dotació econòmica total de 900.000 euros, una xifra que incrementa en 300.000 euros la dotació de l’any anterior. Així, es vol contribuir al finançament parcial de les despeses d’aquests centres i al dèficit que s’ha derivat de l’actual crisi sanitària, permetent que es puguin mantenir els ensenyaments musicals als municipis de la demarcació.

La segona línia d’ajuts adreçada a ajuntaments i ens locals la centren les activitats que organitzin de caràcter extraordinari, singular o d’interès ciutadà i tenen una dotació econòmica de 600.000 euros. Des de la Diputació es valora que aquestes activitats contribueixen a la reactivació de l’economia dels municipis, adequant-se a les condicions sanitàries que marqui la normativa vigent.

Les dues convocatòries, que són obertes fins el proper 21 d’octubre, se sumen a les que la Diputació adreça tant al sector públic com privat per a activitats culturals, esportives i educatives i a despeses derivades de la pandèmia del Covid-19.

Redacció