.

.

TOTS 21

Imatge de l’edició del 2019. Foto: Ajuntament

El 12 de maig de 2019 va tenir lloc l’última edició de la Festa de la Bicicleta del Club Ciclista El Morell. Ara, i havent superat el període més cru de la pandèmia de la Covid-19, l’entitat morellenca recupera la seva activitat i torna a preparar una nova edició, la 28a, d’aquesta ja tradicional cita.

Un esdeveniment esportiu, amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Morell, que tindrà lloc diumenge 7 de novembre. Arrencarà a les 9.30 hores, amb la concentració dels participants a la Rambla Joan Maragall, i la sortida serà a les 10 hores, moment en què les bicicletes començaran a rodar fins a la Granja dels Frares.

Com és habitual, l’organització ofereix dues opcions de circuit: un de curt, de 8 quilòmetres, i un de llarg, de 18. D’aquesta manera, tothom pot prendre part d’aquesta festa sobre rodes, ja que la prova s’adapta a persones de totes les edats i nivells.

Un cop s’arribi a la Granja dels Frares, tots els ciclistes gaudiran d’un esmorzar per recuperar energies i poder encarar millor la pedalada de tornada fins al poble.

Val a dir que els circuits estaran oberts a la circulació, així doncs, s’haurà d’anar amb compte a les cruïlles de camins i de carreteres. Així mateix, és obligatori l’ús del casc.

Les inscripcions es poden formalitzar de manera presencial, al pavelló municipal del Morell, i també de forma telemàtica a través del codi QR del cartell de l’activitat. Per qualsevol dubte, es pot escriure al correu electrònic de l’entitat ccelmorell@gmail.com.

Redacció