.

.

TOTS 21

La convocatòria estarà oberta del 3 d'abril al 2 de maig. Foto: Cedida

La convocatòria estarà oberta del 3 d’abril al 2 de maig. Foto: Cedida

La Diputació de Tarragona, a través del Museu d’Art Modern (MAMT), convoca una nova edició de la Biennal d’Art, un referent de creació artística a la demarcació i arreu del país i de l’estat. El certamen es va reformular l’any 2021 i es va fusionar en un premi  únic  per adaptar-se així a les noves demandes i tendències creatives. En aquest sentit,  emmarcades dins el concepte de les arts visuals. També atorgarà dos accèssits de 3.000€ i dotarà amb 600€ els treballs no premiats que siguin seleccionats per a l’exposició que es farà més endavant al Museu d’Art Modern de la Diputació (MAMT).

La convocatòria del premi estarà oberta del 3 d’abril al 2 de maig i s’hi podran presentar artistes visuals, majors d’edat i residents a l’Estat espanyol. S’admetran únicament obres originals, signades i inèdites que no hagin estat ni seleccionades ni premiades en cap altra convocatòria. L’obra premiada passarà a formar part del fons d’art de la Diputació de Tarragona. Els ajuts es podran sol·licitar a través de la Seu Electrònica de la Diputació i tota la informació es podrà trobar a la Guia de Serveis Dipta.

El jurat dels premis estarà format per Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona; Manel Margalef, director del MAMT, que actuarà com a secretari, i per quatre vocals: Oriol Fontdevila, curador d’art; Xavier Acarin, crític d’art i comissari independent; Bàrbara Cueto, curadora independent i Laura Vallès, tutora de comissariat al Royal College of Art de Londres. 

Amb la convocatòria de la Biennal d’Art la Diputació de Tarragona té com a objectiu fomentar la creació i la recerca en qualsevol modalitat artística que s’emmarqui dins del concepte de les arts visuals, independentment de la seva disciplina i sense la necessitat d’atendre a cap classificació prèvia.