.

.

TOTS 21

El Trio Pedrell actuarà divendres a les 20h. Cedida.

El Trio Pedrell actuarà divendres a les 20h. Foto: Cedida.

El proper cap de setmana, l’Auditori Josep Carreras dedica la seva programació a la figura del compositor, musicòleg, professor i divulgador tortosí Felip Pedrell. Aquest any es commemora els 100 anys de la seva mort i l’Auditori Josep Carreras s’ha afegit a aquest esdeveniment programant dos concerts al voltant de la seva obra.

En primer lloc, el divendres 18 de novembre a les 20.00 h el Trio Pedrell presentarà el concert “100 anys de Felip Pedrell. Deu anys del Trio Pedrell”. Aquest concert vindrà precedit d’una breu xerrada sobre Pedrell a càrrec del prestigiós musicòleg Dr. Francesc Cortés.

D’altra banda, el diumenge 20 de novembre a les 19.00 h, el quartet tortosí, Accent Ensemble, que durant aquest any de commemoració de Felip Pedrell han treballat intensament en la recerca i divulgació de la seva obra, presentaran una obra inèdita del compositor a càrrec de la historiadora Cristina Favà on el quartet ha col·laborat. “Lais de Felip Pedrell. Intimitat i exaltació” serà un concert reivindicatiu sobre Pedrell, on es presentarà el llibre del mateix títol, el qual ha rebut el suport del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira Virgili.

Les entrades, numerades en els dos concerts, es poden adquirir a través del web de l’Auditori: www.auditorijosepcarreras.cat.