.

.

TOTS 21

Un moment de l'assemblea del CBT celebrada ahir. Foto: Cedida.

Un moment de l’assemblea del CBT celebrada ahir. Foto: Cedida.

L’Assemblea anual del Club Bàsquet Tarragona es va celebrar ahir a la tarda a la sala de reunions del Poliesportiu de Camp clar. La junta directiva va transmetre als socis assistents el balanç de la temporada 2021/22 i el projecte econòmic i esportiu per a la temporada 22/23. Els números que va presentar la junta directiva del CBT van encaminats una temporada més a l’objectiu de reduir el deute per tal de poder presentar un projecte més ambiciós a curt termini. D’aquesta manera, el pressupost global del club de cara a aquesta temporada serà de 548.828 €

Una vegada presentats els números de l’entitat, es va procedir a fer un repàs dels resultats esportius obtinguts per tots els equips del club durant la temporada 2021/22. La junta directiva va detallar també els propòsits esportius i socials que es marca per a l’actual temporada 2020/21. Per la part masculina,  consolidar el projecte dels joves a l’equip EBA i també la categoria de Copa Catalunya perquè els joves jugadors tinguin l’oportunitat de continuar formant-se al Serrallo. Pel que fa a la vessant femenina, aconseguir la integració del bàsquet femení en el si del club, creixent en equips i participants. Finalment, pel que respecta als propòsits socials, el club es planteja promocionar iniciatives vinculades al bàsquet al territori, millorant la relació amb els clubs i les escoles, i ampliar la base social creixent en nombre de socis. A més, cal destacar la iniciativa que es va engegar la temporada passada dels Originals CBT juntament amb el Club Solc, una iniciativa destinada a apropar a esportistes amb diversitat funcional al món del bàsquet.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, va voler destacar “la voluntat de tots de continuar treballant en l’arribada de jugadors de la base al primer equip i mantenir el model KM 0, que tantes alegries ens ha donat en els últims anys. Volem també que els nostres equips femenins continuïn creixent com ho estan fent i volem continuar apostant per la promoció del bàsquet amb la nostra Escola CBT Vopak Terquimsa”.

L’assemblea anual va finalitzar amb el torn obert de preguntes per tal que els socis poguessin resoldre qualsevol qüestió interna de l’entitat.

Posteriorment, es va procedir amb l’assemblea extraordinària on es van nomenar nous membres de la Junta Directiva i també es va procedir a una reorganització dels càrrecs. A més, Jacint Rodríguez va presentar la dimissió com a president del club, i es va escollir com a nova presidenta Núria Grados, que anteriorment feia funcions de tresoreria. Aquest relleu serà fins a la temporada vinent ,que serà quan se celebrin eleccions.