.

CBT 75 – Sáenz Horeca Araberri 91

Imatge del partit entre el CBT i l'Araberri. Foto:CBT

Imatge del partit entre el CBT i l’Araberri. Foto:CBT

Derrota de les que fa mal del CBT al pavelló del Serrallo davant un Araberri superior i que tot i un començament on els de Berni Àlvarez van superar a l’equip basc al primer quart, la resta de l’encontre va tenir un clar color dels visitants.

Un parcial de 18-30 al segon quart i sobretot dos parcials idèntics en el tercer i últim quart (18-22) van determinar la victòria dels jugadors de l’Araberri que van tenir en un inspirat Levesque (22 punts) el seu millor jugador ofensiu.

L’equip de Sergio Jiménez va presentar credencials per ser dalt a final de temporada i estar lluitant per l’ascens a la LEB Or.

Per l’equip tarragoní Gallardo i Torres amb quinze punts cadascú van aguantar al conjunt de Berni Àlvarez ofensivament.

Tot i que la diferència favorable a l’Araberri va arribar fins els vint-i-dos punts finalment el CBT va maquillar el resultat i va acabar perdent de setze punts.

Els de Berni Àlvarez se situen ara amb vuit victòries i nou derrotes encara en llocs de play-off.