L’APP ‘Viu més Constantí’ soluciona més de 100 incidències en tres mesos

A les imatges, una de les incidències solucionades.

Tres mesos després de la seva posada en funcionament, l’app ‘Viu més Constantí’ ha solucionat més de 100 comunicacions d’incidències de ciutadans del municipi. Aquesta nova eina de comunicació i interacció amb la ciutadania permet informar de les incidències de manera instantània, fàcil i còmoda amb una localització geogràfica.

Amb l’aplicació ‘Viu més Constantí’ la ciutadania pot informar l’Ajuntament de totes aquelles incidències relacionades amb la via pública, mobiliari urbà o equipaments municipals. A més, les incidències es poden acompanyar d’una foto i/o vídeo.

La nova APP disposa també d’un apartat de notícies d’interès per estar informat en tot moment del que passa al municipi; una agenda d’actes i esdeveniments i un apartat que permet accedir a un directori dels espais i llocs d’interès del municipi.

Finalment, a través d’aquesta nova App també es realitzen enquestes d’opinió de participació ciutadana. L’App es pot descarregar de manera gratuïta a les plataformes Android i IOS a través de Google Play i App Store.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *