.

L'equip de futbol sala del Catllar Atlètic

L’equip de futbol sala del Catllar Atlètic

Aquest dissabte els de futbol sala del Baix Gaià, quarts classificats, es van desplaçar fins Amposta per enfrontar-se a l’equip local, un equip necessitat de punts i situat en onzena posició abans de l’enfrontament, i que finalment es van endur els locals.

El partit començava amb un Amposta tancat amb una defensa zonal amb la qual els catllarencs topaven una i altra vegada, fet que proporcionava poder realitzar contres als locals, creant perilloses ocasions de gol, truncades pel meta F. Gavilán en diverses ocasions i d’altres per la falta de precisió dels ampostins.

Poc a poc anaven arribant les ocasions per ambdós equips, però no va ser fins al minut 12, quan es va inaugurar el marcador a través d’una bona triangulació entre Miguel i Dani S, que deixava a aquest davant el porter local per col·locar la pilota fora de l’abast d’aquest i establir el 0-1.
Els equips es van acumular de faltes ràpidament i la por de concedir la sisena falta sobrevolava la pista, això feia a aquests a plantejar unes defenses menys contundents. I fet d’això, una possible falta local no assenyalada, esdevenia en una passada a l’espai cap a un jugador ampostí que establia l’empat d’un fort xut en semi volea amb el que s’arribaria al descans.

A la sortida a pista, es va notar que el descans havia anat bé a l’equip local per posar ordre a les idees, ja que als 40 seg. la pissarra donava fruits en una sacada de cantonada, ja que la pilota després de xut final era desviada per un defensa del Catllar cap a pal contrari d’on estava situat el porter Joan C. establint així el 2-1.
Aquest gol descol·locava als catllarencs, i més encara quan només 2 minuts després una altra jugada d’estratègia, aquest cop de falta, significava el 3-1 d’un fort xut a l’escaire esquerre del porter.

L’equip del Baix Gaià, poc a poc anava guanyant en domini de joc i creant diverses ocasions de gol, però la bona sort no estava de part d’aquests. Les accions eren truncades pels pals o bé per defenses locals damunt de la línia de gol. Finalment el gol arribava quan, novament Dani S. aprofitava una bona passada a segon pal per escurçar diferencies.

En aquest moment, els visitants desplegaven el millor moment de joc i posant una intensitat, palesa a la primera part, que ocasionava errades dels locals en la sortida de pilota.

Però la mala sort seguia, més pals i el porter local no deixaven arribar l’empat.
Poc després, l’Amposta tornaria a demostrar novament de falta, que la pissarra ampostina és efectiva, ja que arribava el definitiu 4-2 d’aquesta manera.

Els minuts finals els catllarencs sortien amb porter jugador però les accions seguien la pauta de tota la segona part.