.

.

TOTS 21

Roc Muñoz, alcalde de la Canonja, es presentarà a la reelecció

L’assemblea de l’agrupació socialista de la Canona ha elegit Roc Muñoz com a alcaldable del PSC a les eleccions municipals de l’any vinent. Finalment, la candidatura de Roc Muñoz ha obtingut el suport unànime de tots els militants i afiliats socialistes que han assistit a l’assemblea. Prèviament, la comissió executiva de l’agrupació havia acordat per unanimitat proposar Roc Muñoz com a candidat socialista a l’alcaldia a les eleccions del proper 24 de maig.

Roc Muñoz ha parlat amb el Tarragona21 i s’ha mostrat amb ganes d’encarar aquest repte. El batlle, que ha governat La Canonja tant encondició de municipi com en condició d’Entitat Municipal Descentralitzada, ha afirmat que «ara és el moment de seguir mirant al futur i fer que La Canonja arribi a ser el poble que ha ser ser».

Durant l’assemblea el primer secretari de l’agrupació, Salvador Ferré Budesca, va destacar que Roc Muñoz “és el millor candidat que podem presentar i qui millor pot liderar el nostre projecte al capdavant de la Canonja». El tinent d’alcalde valora positivament «la seva experiència en defensa dels interessos dels veïns del poble, el seu tarannà dialogant i la recerca permanent de consens», així  com la seva capacitat de treballar en equip i el seu lideratge. Ferré va voler remarcar la feina feta en els darrers anys tenint en compte les dificultats afegides de posar en marxa la plena municipalitat. El primer tinent d’alcalde ha acabat la seva intervenció reiterant la seva postura ja que, «sens dubte és el millor alcalde per a la Canonja i té tot el suport de la nostra executiva”.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, durant la reelecció de Muñoz com a alcaldable de La Canonja

En la seva primera intervenció, un cop proclamat ja alcaldable socialista pel municipi 947 de Catalunya, Roc Muñoz va subratllar que si el poble no s’hagués segregat de Tarragona el 2010, amb l’actual context de crisi i retallades, “els canongins i canongines no gaudirien dels serveis que tenen a l’actualitat.” En aquest sentit, també va fer un repàs del programa amb el què els socialistes es van presentar a les eleccions municipals de 2011 i va afirmar que s’havia acomplert en un 85%. “Algunes actuacions que escara estan pendents, com el CAP, són conseqüència dels retards de la Generalitat ja que l’Ajuntament ja fa temps que ha cedit els terrenys i ha urbanitzat la zona.” Finalment, va agrair als presents a l’assemblea la seva confiança i els va garantir que continuarà treballant “amb la mateixa il·lusió que el primer dia.”

A l’assemblea van assistir també Josep Fèlix Ballesteros, primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, i Josep Masdeu, secretari de política municipal de la Federació, que van intervenir encoratjant la tasca duta a terme pels socialistes en la transformació i millora de la Canonja en aquests darrers anys.

Joan-Marc Salvat / AnnaMG