.

Foto de grup de l'equip de Llorenç Gómez.

Llorenç Gómez n’ha tingut una de freda i una de calenta aquest cap de setmana. Després de la primera victòria en el debut a la fase regular davant de l’Al-Shabab, l’equip liderat pel torrenc, l’Al-Wasl, ha caigut aquest divendres contra l’Al-Hamreya per un ajustat 6 a 7 que els ha donat l’esquena a les acaballes del partit. Dues de les sis dianes aconseguides han estat obra del de Torredembarra qui, amb el dorsal número 10, s’ha posat l’equip a l’esquena, lluitant fins a l’últim moment per aconseguir els tres punts.

L’esforç, però, sí que ha donat els seus fruits davant de l’actual campió, l’Al-Ahli. El marcador del dissabte ha finalitzat amb un 5 a 6 favorable per als de Gómez. Tot i anar per sota en el marcador durant tot el duel, ha estat en els últims cinc minuts quan han aconseguit remuntar i endur-se la victòria.El de Torredembarra ha reconegut que ha estat un partit “molt disputat”, i s’ha mostrat molt satisfet pel resultat. Ha tornat a sumar dos gols més, i ja en porta sis en tres jornades de competició.
La lliga s’atura ara durant tres setmanes a causa dels compromisos esportius que té previstos la selecció dels Emirats Àrabs Units. Un descans que Llorenç Gómez espera aprofitar per arribar a un elevat nivell de compenetració amb el grup, i per assolir un estat òptim de forma física. A hores d’ara, l’equip del català, l’Al-Wasl, se situa en segona posició amb sis punts, empatat amb l’Al-Ahli, en tercera posició. La primera plaça l’ocupa amb nou punts l’Al-Nasr, un dels conjunts al que encara no s’han enfrontat. En quarta posició s’hi troba l’Al-Shabab; en cinquena, l’Al-Hamreya; i en sisena, el Fujairah, al qual tampoc s’han enfrontat.