.

.

TOTS 21

Santa Tecla 1968. Foto: Vallvé Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu Ajuntament

L’Ajuntament de Tarragona prepara un documental sobre l’evolució de les festes de Santa Tecla al llarg del segle XX. Per aquest motiu, fa una crida ciutadana a persones, establiments i entitats que tinguin filmacions sobre les festes per tal de formar part d’aquesta peça audiovisual.

Per participar-hi, cal emplenar un formulari a través del web https://www.tarragona.cat/documental-santa-tecla. El període d’inscripció al formulari finalitzarà el 31 de desembre. Un cop tancat el termini, es farà una selecció de les propostes de vídeo presentades i, des del Consistori, es contactarà amb les persones interessades durant el mes de gener de 2022.

Les filmacions es poden presentar en format Super 8, VHS, Beta o en format digital. Es valorarà especialment que els vídeos presentats continguin actuacions del Seguici des de l’any 1979 fins a l’any 2000, i que siguin inèdites. L’Ajuntament no garanteix que totes les propostes presentades siguin seleccionades.

El documental resultant així com la seva projecció s’incorporarà al programa d’actes de Santa Tecla 700, que durant el 2022 seguirà recordant i homenatjant els 700 anys de l’arribada de la relíquia del braç de Santa Tecla a la ciutat de Tarragona.

Totes aquelles persones interessades en participar, poden fer arribar les seves consultes a del correu electrònic santatecla700@tarragona.cat.

Redacció