TARRAGONA 21

L’alcalde de La Canonja, en un dls establiments comercials. Foto: Cedida

L’Ajuntament de la Canonja ha volgut fer un reconeixement especial a tots els comerços que durant aquests dies de confinament s’han mantingut oberts per garantir els serveis essencials al municipi. L’alcalde Roc Muñoz i el regidor de Promoció Econòmica, Paco Roca, van lliurar uns adhesius als 22 comerços que han estat oberts on diu: «Aquest establiment ha treballat per garantir els serveis essencials durant la crisi de la Covid-19». L’alcalde agraeix molt la feina que han dut a terme els comerciants de la Canonja “que han obert i molts d’ells han fet lliurament a domicili dels seus productes, doncs s’estan esforçant moltíssim i en condicions realment difícils”.

També cal dir que durant els primers dies de confinament, la Guàrdia Municipal va repartir elements de protecció com mascaretes, pantalles i guants a tots els comerços que estaven oberts per garantir la salut i la seguretat dels seus treballadors.

Des de l’Ajuntament també s’està treballant en l’estudi de mesures per poder ajudar a aquells establiments, autònoms i petites empreses que han vist afectada la seva activitat i que tindran dificultats, doncs no se sap en quines condicions podran reinicia-la. Per això farem servir totes les eines que tinguem a l’abast per reduir l’impacte que està tenint la crisi a aquests negocis que no poden treballar amb normalitat.