.

.

TOTS 21

Les obres suposaran una millora en el servei de subministrament d’aigua de tota la zona del Parc del Comunidor i voltants.

L’Empresa Mixta d’Aigües d’Altafulla, de la qual l’Ajuntament en té el 51 % de la titularitat, començarà dilluns vinent 17 de setembre els treballs de renovació de les canonades d’abastament d’aigua del carrer de Oliverot, i tindran una durada d’un mes.

Segons ha explicat la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, les obres suposaran una millora en el servei de subministrament d’aigua de tota la zona del Parc del Comunidor i voltants, on se substituiran les antigues canonades per unes de noves amb més capacitat d’aigua, al mateix temps que significarà una millora en la pressió del subministrament.

Aquests treballs es duen a terme arran del creixement de població d’aquest sector en els darrers anys, fet que també se suma a què la xarxa ha quedat obsoleta, amb la necessitat creixent de canviar-la per millorar el servei públic d’aigua. Les obres de renovació de les canonades del carrer Oliverot també comportaran la nova pavimentació i pintura horitzontal de tot el vial.

Afectacions en el trànsit

A partir d’aquest mateix dilluns vinent, i mentre durin tot els treballs, hi haurà diverses afectacions al trànsit en la zona escolar i esportiva del Roquissar pels vehicles que vinguin des de Torredembarra. Per accedir a la zona escolar, al Poliesportiu o al camp de futbol, s’haurà d’entrar per la plaça Martí Royo i pujar pel carrer de la Barceloneta seguint pel carrer Comunidor.

Els vehicles que surtin de la zona escolar i esportiva del Roquissar podran fer-ho com fins ara i no hi haurà cap afectació en el trànsit en aquest sentit. La companyia d’Aigües d’Altafulla, qui executa les obres, i la Policia Local d’Altafulla informaran de les restriccions del trànsit, i els veïns també podran conèixer les prohibicions de pas i estacionament amb els cartells de senyalització que s’hi posaran, així com també pels canals d’informació municipals habituals.