.

.

TOTS 21

Fa una crida a restauradors, responsables d’allotjaments i comerciants per treballar conjuntament i de manera transversal

Fa una crida a restauradors, responsables d’allotjaments i comerciants per treballar conjuntament i de manera transversal

La regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Natalia Sanz, iniciarà aquest dilluns 16 de setembre una ronda de contactes amb restauradors, responsables d’allotjaments i comerciants amb la finalitat de recollir les opinions dels professionals del sector sobre quin comerç i model de municipi turístic volen per Altafulla, quines són les seves necessitats i mancances, i tenir-les en compte en l’elaboració d’un pla d’accions de millora encaminats en aquest sentit.

La regidora de Comerç i Turisme ha deixat clar que “volem comptar amb una pla global des de l’Ajuntament que tingui en compte les aportacions dels professionals locals que treballen el sector dia rere dia”. Natalia Sanz considera que és fonamental configurar un pla de treball transversal que inclogui “a tothom”.

Les trobades començaran aquest dilluns 16 de setembre amb responsables de bars i restaurants; seguiran dimarts 17, amb càmpings, hotels i apartaments turístics, i acabaran amb els comerciants. Les reunions se celebraran a la sala de comissions de l’Ajuntament d’Altafulla a partir de les 10 hores del matí.

La regidora de Comerç i Turisme fa una crida a tots els responsables i representants del sector comercial i turístic perquè assisteixin en aquestes taules de treball.