.

.

TOTS 21

La 7a Women Race El Corte Inglés torna a Tarragona aquest diumenge i supera les xifres del 2019 trencant així les estadístiques que indiquen una baixada de participació de les curses populars, en general. Més de 2.100 corredores participaran en aquesta cursa solidària, els beneficis de la qual es destinen a l’Associació Contra el Càncer a Tarragona. Del total d’inscripcions, cal destacar la participació masculina, que continua creixent en aquesta edició, fins a arribar als 311 homes que prendran la sortida aquest diumenge a partir de les 9.30 hores, a la rambla del President Companys, just enfront d’El Corte Inglés.

Al llarg de 5 kilòmetres, les participants recorreran els principals carrers de la ciutat; rambla Nova, balcó del Mediterrani, via de l’Imperi Romà, avinguda Catalunya, rambla de Francesc Macià, rambla del President Companys, sota el lema ‘No corres per guanyar una cursa, corres per vèncer una malaltia’.

L’Associació Contra el Càncer a Tarragona torna a ser la beneficiària de la recaptació de la 7a Women Race El Corte Inglés. Aquesta entitat dedica els seus esforços a detectar àrees de millora del càncer de manera integral i multidisciplinària. Integra pacients, familiars, voluntaris i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes d’investigació oncològica que permetin un diagnòstic i tractament de la malaltia millors. Estructurada en 52 seus provincials, es troba present a més de 2.000 localitats; compta amb més de 30.000 persones voluntàries, prop de 500.000 socis i gairebé 1.000 professionals. Lidera la investigació oncològica a través de la seva Fundació Científica, i des del 2011 ha invertit més de 92 milions d’euros en 525 projectes.

Agraïments

La Women Race El Corte Inglés és possible gràcies al patrocini de BMW Oliva i també a la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Federació Catalana d’Atletisme, Creu Roja, i Aquarius, que torna a posar l’avituallament al final de la prova, i pels integrants del voluntariat corporatiu d’El Corte Inglés i de l’Associació Contra el Càncer a Tarragona, que garanteixen la qualitat i el servei d’aquesta festa de l’esport popular i de la solidaritat.

Redacció