.

El Cornellà ha marcat primer al minut 19, per veure com després l’Andorra empatava de penalti al 29. L’1-2 final ha arribat al minut 59.

Un gol de la UE Cornellà al minut 57 ha impedit aquest dimecres que l’Andorra li prengués el liderat del grup 3 de Segona B al Nàstic. Amb la victòria final dels barcelonins per 1-2 en el partit corresponent a la jornada 14 ajornat al seu dia per culpa de la Covid-19, els homes de Toni Seligrat continuen mantenint la primera posició, si bé hauran de passar un altre matx-ball aquest cap de setmana perquè els granes descansen i els homes de l’equip dirigit per Éder Sarabia tindran una nova oportunitat de fer-se amb els tres punts, que suposarien un canvi al cap d’amunt de la taula. Els tarragonins són primers amb 28 punts, mentre que els del Principat són segons amb 26. Els tricolors s’enfrontaran al cuer, l’Olot.