.

.

TOTS 21

Cartell de la caminada

La tradicional Caminada Popular de Creixell 2021, que dona el tret de sortida a la Festa Major de Sant Jaume de Creixell, tindrà lloc el proper Dissabte 17 de juliol i serà seminocturna. Ja es poden fer les inscripcions a Cal Cabaler de Creixell.
https://www.creixell.cat/esdeveniments/xvii-caminada-popular-de-creixell-a-la-mola-sostre-comarcal-del-tarragones

Després de la suspensió de les festes de l’any passat a causa de la covid19, enguany torna la caminada popular de Creixell en la seva 17èna edició que serà molt especial perquè es farà un sostre comarcal, La Mola del Tarragonès amb 318 metres d’alçada. Un cop entregades les samarretes, primer de tot , es farà el trasllat amb cotxes particulars des de Creixell fins a la vora de Mas Mercadé, a on començarà la caminada.

ITINERARI:

18:30h CONCENTRACIÓ AL CAP – CONSULTORI MÉDIC DE CREIXELL, LA COMA, AVE EN COTXES PARTICULARS.

Caminant: AVE, MAS MERCADÉ, CAMÍ DE MAS GIBERT, EL COMELLAR GRAN, LA MOLA, LA GAVATXA, ANTIC GR 92 I MAS MERCADÉ. 9 quilómetres. Amb 300 mts de desnivell positiu/negatiu.

En el moment de la sortida, es lliurarà una samarreta. L’organització no es fa responsable dels accidents derivats de la caminada que es puguin produir. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats dels seus pares o responsables. NO es permet portar animals domèstics. Els participants hauran de respectar el servei d’ordre de la caminada i l’entorn natural.

18:50H SORTIDA EN COTXES PARTICULARS

19:15H. SORTIDA DES DE AVE

22:00h SOPAR DE MOTXILLA

23:30h. Tornada als cotxes
23:45h hora prevista d’arribada a Creixedll

CAL PORTAR:

LLANTERNA O FRONTAL , SOPAR DE MOTXILLA, AIGUA, ROBA I CALÇAT ADEQUAT.

INSCRIPCIONS: CAL CABALER de 10h. a 14h i de 16h. a 20h.

Carrer Sant Jaume 4 telf. 977138272

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIONS: 14 DE juliol de 2021

Preu inscripció: 5€