.

.

TOTS 21

Berta Castells, durant una avtuació internacional. Foto: Sportlife

L’atleta torrenca Berta Castells (34 anys) disputa la final de llançament de martell aquest dimecres, 27 de juny, jornada inaugural i molt intensa (matí i tarda) per a l’atletisme. S’estrena així una de les grans disciplines olímpiques al remodelat Estadi de l’Anella Mediterrània, a Campclar, i hi haurà competicions fins dissabte. Cada dia es repartiran medalles.

Berta porta 21 anys practicant l’atletisme, està en molt bon moment de forma i busca gaudir de les competicions. Es veu sense pressió. Des de 2003, guanya el títol campiona d’Espanya ininterrompudament, i un fet inusual, haver superat els 70 metres.

La torrenca suma tres participacions olímpiques (Atenes 2004, Pekín 2008 i Londres 2012) i cinc Jocs Mediterranis. A Tarragona, a casa seva, buscarà la medalla d’or i superar així la plata a Mersín 2013, però gairebé li interessa més fer la millor marca de la temporada. Una de les seves principals rivals serà la francesa Alexandra Tavernier, bronze mundialista. També hi competeix l’espanyola Laura Redondo.

Seguiu en aquest enllaç les rivals de Berta Castells.