.

.

TOTS 21

La Soledat ahir durant la processó. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

La Soledat ahir durant la processó. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

La Setmana Santa 2014 de Tarragona arriba a la seva fi aquesta tarda amb la Processó de La Soledat a les 18.30 h. a l’església de Natzaret.

Organitzada per la Congregació de senyores de la Mare de Déu de la SOledat, hi participen solament senyores de la Congregació, amb vesta, i senyores convidades que pertanyen a les altres associacions tarragonines, de rigorós vestit negre i mantellina, acompanyant el pas de la Soledat i la Coral Augusta.

Itinerari: plaça del Rei, Nau, Major, Merceria, Pare Iglésias i Pla de la Seu. Després de la funció religiosa amb la Corona Dolorosa i predicació, surt de la Catedral per retornar a l’església de Natzaret, seguint pel Pla de la Seu, Pare Iglésias, Merceria, Major, baixada de la Misericòrdia, Cós del Bou, baixada de la Pescateria i plaça del Rei.

A les 22.30 h. Vetlla Pasqual a la Catedral, organitzada pel Capítol de la Catedral. També a la mateixa hora se celebrarà a totes les parròquies de la ciutat l’acte culminant de la Setmana Santa amb l’assistència de les respectives associacions de Setmana Santa.