.

.

TOTS 21

Cadascun dels cellers participants de l’activitat va sortejar un lot de vins, en una Fira que també va oferir música en directe i animació infantil. Foto: Ajuntament. Foto: Ajuntament

La segona edició de la Fira del vi de la Pobla de Mafumet va tancar portes a primera hora de la tarda del diumenge 8 de maig i ho va fer amb un rotund èxit de participació. I és que, durant les tres sessions d’obertura de la mateixa -dissabte matí i tarda, i diumenge al matí-, més d’11.000 consumicions van ser servides per part dels diferents cellers i espais gastronòmics presents a la Carpa dels jardins del Pavelló.

Aquesta segona edició va comptar la presència de fins a vuit denominacions d’origen del territori: D.O. Catalunya, D.O. Cava, D.O. Conca de Barberà, D.O. Montsant, D.O. Penedès; D.O. Priorat, D.O. Tarragona i D.O. Terra Alta, a les quals s’hi va afegir un food truck de Vermut Yzaguirre, així com una zona gastronòmica amb plats freds i calents, per acompanyar els tastos de vins.

I per arrodonir la iniciativa, els concerts en directe de Pink Cadillac, Pepper and Soul i Duet Vergüenza Ajena van amenitzar la Fira del vi, que va registrar una molt elevada assistència en els tres torns d’obertura, tant en la pròpia Carpa del Pavelló com en l’àrea de lleure infantil habilitada a tocar de la Fira, al Parc del Bassal, amb inflables i pinta-cares.

Tot plegat va arribar al final aquest diumenge al punt de les 15 h, quan la segona edició de la Fira del vi de la Pobla va tancar portes tot pensant ja en la tercera edició, davant l’èxit de participació registrat. A més, nou persones afortunades van alçar-se com a guanyadores del gran sorteig final, ja que cadascun dels cellers participants -les 8 D.O. i Vermut Yzaguirre- van sortejar un lot de productes entre els seus votants.

Del vi… a la pagesia

Tancada la Fira del vi, els habitants de la Pobla es preparen ja per gaudir de l’esmorzar popular de Sant Isidre, patró de la pagesia. Aquest tindrà lloc el proper diumenge, 15 de maig, a la zona de les Moreres i des de les 9.30 h. Com és costum, aquesta celebració inclourà un esmorzar de barbacoa i una passejada en carro de cavalls. Les persones interessades ja poden adquirir els seus tiquets, per només 3 euros, a poblamafumet.koobin.cat. L’Ajuntament destinarà la recaptació íntegra assolida amb aquest esdeveniment a col·laborar amb causes solidàries.

Redacció