.

.

TOTS 21

‘Bollywood, Bombay, Barcelona’. Foto: Cedida

La Sala Trono ha presentat aquest migdia al Mercat Central de Tarragona la nova programació pels mesos de febrer a abril de 2020. Aquesta temporada, la Sala Trono ha decidit concentrar els espectacles en tres mesos
per poder preparar amb més temps la nova edició del FITT Noves Dramatúrgies (Fest ival Internacional de Teatre de Tarragona), que avui ha anunciat que se celebrarà del 24 al 27 de juny de 2020.

La nova temporada engega motors amb l’espectacle ‘La Bíblia contada per Xavi Castillo’, un dels showmans
més reconeguts i polèmics de València i el més censurat en els últims anys del govern del Partit Popular de la Comunitat Valenciana. Un artista que la Sala Trono ja havia intentat programar en diverses ocasions i que, per fi, ho farà estrenant temporada el divendres 31 de gener.

La segona proposta és ‘Rastres Argelers”, una peça de memòria històrica interpretada per Aina Huguet i la tarragonina Bàrbara Roig que es podrà veure del 7 al 9 de febrer. La crítica l’ha definit com un muntatge necessari, honest i imprescindible.

També molt ben valorada per la crítica, ‘Vespres de la Beata Verge’ d’Antonio Tarantino, la direcció de Jordi Prat i Coll i la interpretació d’Oriol Genís i Guillem Gefaell, arribarà a la sala tarragonina els dies 15 i 16 de febrer.

La famosa actriu andalusa Cristina Medina, coneguda per interpretar el personatge de Nines Chacón a la sèrie ‘La que se avecina’ també trepitjarà l’escenari de la Sala Trono amb un monòleg ple d’humor els dies 28 i 29 de febrer.

Les joves companyies Dúo Fàcil i Líquido Teatro obren el mes de març amb ‘Bollywood, Bombay, Barcelona”,
una comèdia musical sobre tres joves indis que comparteixen pis a Barcelona i que, entre bromes i somnis,
introdueixen l’espectador en l’ambient de les pel·lícules Bollywood.

Els dies 21 i 22 de març es podrà veure ‘Bomber[s], un text amb un fort contingut social capaç d’explicar un gran drama de forma gens lacrimògena que ha estat un èxit de crítica. El director tarragoní Marc Chornet torna a repetir a la sala amb ‘Flors Carnívores’ els dies 27, 28 i 29 de març. Òscar Múñoz interpretarà les diferents veus del relat de la misteriosa mort de Quincas Bram d’Aigua els dies 3, 4 i 5 d’abril.

La nova programació de la Sala Trono també compta amb un espectacle de dansa, ‘Anatomia de la por’ de la companyia de les Illes Balears 9Espai Escènic els dies 17, 18 i 19 d’abril.

Sala Trono segueix mantenint els descomptes de l’abonament Amic Sala Trono i les entrades a 5€ per menors de 30 anys disponibles a la taquilla de la Sala Trono.