.

.

TOTS 21

Fotografia de la final femenina.

Fotografia de la final femenina.

La Universitat Rovira i Virgili s’ha proclamat campiona de Catalunya de pàdel universitari en categoria masculina mentre que la Universitat de Barcelona ho ha fet en la femenina. En nois, el duel en la final ha tingut un clar color URV, ja que l’han protagonitzat Gerard Francino i Antón Sans que s’han enfrontat a Carlos Belles i Jordi Vázquez, tots quatre de la universitat tarragonina.

Una emocionant i disputada final que s’ha resolt favorable a la parella Francino Sans per un ajustadíssim 7-6 i 7-6. En categoria femenina la parella de la UB formada per Meritxell Delofeu i Carla Méndez ha derrotat a les jugadores Anna Panadès i Laura Tamarit, de la Universitat Ramón Llull, per un clar 6-4 i 6-1. La ciutat de Tarragona acollia per primera vegada el Campionat de Catalunya universitari de pàdel.

Imatge de la final masculina.

Imatge de la final masculina.

Aquest ha tingut una acollida excel·lent a la capital tarragonina amb el Club Esportiu Tarragona Pàdel Indoor com a seu del torneig i el gran treball conjunt que han demostrat el Servei d’Esports de la URV i l’equip del TPI. Us recordem que la participació al Campionat de Catalunya universitari de pàdel ha estat de 18 equips en categoria masculina i 8 en femenina.