TARRAGONA 21

aaaaa

La Residència NostraLlar dels Pallaresos reprendrà demà les visites als usuaris, sempre seguint els protocols i mesures de seguretat pertinents. El CAP de referència del centre ha donat l’autorització per posar fi a l’aïllament de la usuària que va donar positiu en Covid-19 i que era asimptomàtica. Pel que fa a les proves PCR realitzades el passat dijous a usuaris i professionals del centre, totes han resultat negatives. Per això, i tenint en compte que hem recuperat la consideració de centre verd per part de les autoritats sanitàries, es pot recobrar la normalitat al centre.

Tot i continuar en una situació complicada, atenent a l’evolució de la pandèmia, el fet de comptar amb els recursos i eines adequades «ha permès superar la situació de manera positiva i amb èxit», afirmen des del centre en un comunicat de premsa.

«Tot l’equip humà de la NostraLlar -continua la nota- segueix tots els protocols de prevenció establerts per les autoritats sanitàries, a més de comptar amb mesures pròpies per reforçar la protecció tant d’usuaris com de professionals que hi treballen».

Redacció