.

Els grana s’han endut el matx per 3 a 0

El filial grana ha canviat excepcionalment el Municipal de La Pobla, per la disputa del Mundialito infantil, pel camp annex al Nou Estadi. Els homes de Martín Posse rebien la UE Castelldefels, equip que lluita per no caure en les places de descens del grup V de Tercera.

Els primers instants de joc han estat per al rival, buscant arribar a la porteria de Perales en joc associatiu. Superat el primer quart d’hora de joc, els pobletans han pogut fer-se amb el control de la possessió i començar a marcar el tempo del matx. En el minut 25, ha arribat la primera acció de gol mitjançant Brugui. El xut del davanter des de la frontal de l’àrea ha sortit fregant el travesser.

El gol

Un minut després ha arribat el gol del CF Pobla de Mafumet. Rayco ha aprofitat una desafortunada acció visitant, quan el porter i un defensor han topat, provocant que el grana marquès a plaer des de l’interior de la petita. A partir d’aquest gol, els jugadors del filial del Nàstic han tocat la pilota a plaer en zona de mitjos, intentant arribar a la porteria rival. Les darreres passades no han estat encertades i impedien materialitzar el segon gol. Amb la victòria local per la mínima s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, el conjunt de Castelldefels ha sortit a per l’empat; fent més mèrits per marcar i controlant el matx. La primera ocasió ha estat a pilota aturada en el minut 60. Jaume no ha pogut aprofitar la centrada de Toti des de la cantonada. La pilota s’ha escapat a la dreta del grana Perales.

Quatre minuts després ha estat Sergi Moreno el que ha creuat excessivament un xut des de dintre de l’àrea, que ha sortit fregant la base del pal dret local.

Després d’aquestes dues aproximacions en perill, el partit ha baixat la intensitat i els joves del Nàstic han començat a incomodar la defensa visitant en pilota a la contra. En el minut 80, Ivan Vidal ha estat a punt d’aprofitar una ràpida jugada des de dintre de l’àrea. La pilota ha sortit prop del pal visitant. I en els minuts 85 i 87, fruit del risc assumit pels visitants, els de Martín Posse han aprofitat dos contraatacs conduits per Rodri per sentenciar el matx i situar el 3-0 final marcador.

El segon ha estat un golàs culminat pel mateix Rodri, després de driblar un defensor i picar la pilota per sobre el travesser. El tercer i definitiu ha estat una nova assistència del davanter paraguaià que ha marcat Ivan Vidal a plaer.

Després dels 4 minuts d’afegit s’ha arribat a la conclusió. El filial grana segueix en la part mitja-alta de la classificació i la propera setmana s’enfrontarà al FC Cerdanyola, en el partit corresponent a la jornada 35 del campionat. El matx es disputarà el diumenge 23 d’abril a les 12 hores.

Alineacions:

CF Pobla de Mafumet: Perales, Pol, Roger, Ruxi, De Nova, Adrián, Facu, Rayco (Jesús, 78′), Riki (Ivan Vidal, 57′), Gil i Brugui (Rodrigo, 57′).

UE Castelldefels: Manu Martín, Marc Martínez, Javi Calvo (Carlos Garcia, 46′), Alegre, Javi Morales, Joan Ines, Jordi Cano, Jaume (Sergi Cabré, 79′), Sergi Moreno, Oscar i Toti (Isaac Maldonado, 62′).

Gols: 1-0, Rayco (26′); 2-0, Rodrigo (85′); 3-0, Ivan Vidal (87′).

Targetes: Brugui (55′).

Partit corresponent a la jornada 34 de la Tercera Divisió Grup V. Camp annex al Nou Estadi, Tarragona. 200 espectadors.