TOTS 21

La Pobla de Montornès celebra a partir d’aquest cap de setmana la Festa de la Pigota, adaptada també a les necessitats a què obliga la pandèmia del coronavirus, que fan que el popular element del bestiari, la Pigota -un drac de dos caps, no hi pugui actuar.

Els actes començaran divendres, 9 d’octubre, a les 22 hores amb l’actuació de Reig Bord PD a la plaça de la Bassa. L’endemà dissabte, a les 20:30 hores, tindrà lloc l’actuació del Grup Loren al mateix lloc.

Diumenge hi haurà sessió doble d’actes, un de ben aviat. A les 8 del matí, camiada popular solidària per la Marató de TV3, enguany dedicada a les víctimes de la covid-19. Hi haurà una donació de dos euros per part de cada participant, que es lliurarà íntegrament a la causa de la Marató. La sortida es farà des del pàrquing de l’antiga estació.

Altrament, a les 18:30 hores, actuació de màgia amb el mag del Club Super 3 Sergi Armentano, i coca amb xocolata per a tots els assistents, a càrrec del Forn Virgili i la Formatgeria La Pobla. Serà a la plaça de la Bassa. També es farà donació, en aquest cas de tres euros, per a la mateixa causa.
Finalment, dimecres, 14 d’octubre, els actes clouran a les 12 amb la missa solemne a l’ermita de la Mare de Déu de Montornès.

Redacció