.

.

TOTS 21

La instal·lacció d’una caldera de biomassa que climatitza la piscina de l’Anella Mediterrània permet que pugui donar servei també durant els mesos de tardor i hivern. Foto: Ajuntament

La piscina olímpica de 50 m Sylvia Fontana, a l’Anella Mediterrània de Tarragona, comença la temporada el proper dilluns 4 d’octubre, de manera que, tot i ser una piscina a l’aire lliure, es manté oberta al públic durant tot l’any gràcies a la instal·lació d’una caldera de biomassa que la climatitza durant els mesos de tardor i hivern.

Segons explica la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament, que gestiona l’equipament, amb aquesta caldera s’ha realitzat una connexió per a l’aprofitament de la calor de les instal·lacions interiors (piscina coberta, calefacció, ACS del gimnàs), donant compliment a la normativa vigent en piscines exteriors i adoptant criteris d’eficiència energètica i reducció d’emissions de CO2.

La caldera de biomassa, finançada en una part amb el Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona per 137.957 EUR, permet a més donar resposta a totes les demandes de touroperadors i clubs internacionals durant tot l’any.

L’horari d’obertura al públic de la piscina olímpica Sylvia Fontana serà de dilluns a dissabte de 12 a 18.30 h i els diumenges, de 10 a 14 h. Del 20 de desembre d’enguany al 9 de gener de 2022, la piscina romandrà tancada per manteniment.

Redacció