TOTS 21

Els premis Rafael Battestini es consoliden com a un referent en el món de la investigació i enguany arriben a la seva quarta edició. Com a principal novetat, enguany s’ha ampliat la seva àrea d’influència i qualsevol unitat mèdica, ja sigui pública o privada, de Catalunya o de les Illes Balears pot presentar els seus projectes.

Aquests guardons estan destinats a les unitats mèdiques, tant públiques com privades, que més hagin destacat en la seva pràctica professional mitjançant la posada en marxa de protocols o projectes assistencials de millora i innovació dels serveis sanitaris. Des de la primera edició, els premis Battestini han apostat per l’excel·lència i el coneixement. En totes les seves edicions ha rebut nombrosos projectes fent d’aquests premis, tot un referent en la zona sud de Catalunya.

El límit de presentació de treballs per aquesta edició és el 3 de setembre de 2021 i l’entrega dels premis es durà a terme el pròxim 1 d’octubre de 2021.

Dotació dels premis

Les dotacions econòmiques dels projectes premiats es destinaran a les pròpies unitats assistencials guanyadores per a la millora dels seus recursos materials.

Tota la informació i les bases dels premis es poden trobar en el web de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Tarragona: http://www.acmt.cat/?p=page/html/detallnoticia/4652